Lázeňské sanatorium Moravan - Lázně ve dvou

Lázeňské sanatorium Moravan - fotogalerie
Lázně ve dvou je 4 denní pobyt jen za 6225 Kč, který má dnes v nabídce Lázeňské sanatorium Moravan. Dopřejte si 4 dny plné relaxace.

Na wellness pobytu Lázně ve dvou si užijete:

3x ubytování3x plná penze1x luxusní večeře1x malá vstupní lékařská prohlídka3x celková uhličitá koupel + zábal3x aromamasáž klasická částečná3x hodinový vstup do bazénu ve vyhrazenou dobu v sanatoriu Moravan1x hodinový vstup do finské sauny (rezervace pro 2 osoby)bonus: 1x dvouhodinový vstup do wellness centra ve vyhrazenou dobu

To vše nyní jen za 6225 Kč na osobu.

Popis wellness hotelu Lázeňské sanatorium Moravan

Sanatorium Moravan se nachází v poklidné části lázní Teplice nad Bečvou nad údolím řeky Bečvy. Sanatorium bylo postaveno začátkem dvacátých let a elegance funkcionalizmu z něj poznáte na první pohled. Po rozsáhlé rekonstrukci dokončené v roce 1996 nabízí Sanatorium Moravan hostům komfortní ubytování v pokojích standard plus a apartmánech, léčení se zaměřením na kardiorehabilitaci, celkovou relaxaci a to vždy za individuálního přístupu všech pracovníků. Pro klienty je k dispozici recepce po celých 24 hodin, kde si je možné zarezervovat či objednat veškeré nabízené služby.

Rezervovat pobyt:

Aktuální nabídku s pobytovými balíčky lze nyní rezervovat online na http://penziony.awellness.cz, http://hotely.awellness.cz nebo na www.berubytovani.cz.

Zaměření pobytů:

Gastronomie:

Služby:

Aktivity ve volném čase:

Sportovní vyžití:

Poloha wellness hotelu:

Adresa hotelu: Lázeňské sanatorium Moravan Teplice nad Bečvou 63

Lázeňské sanatorium Moravan je připraven na Vaši návštěvu.
Rervujte si wellness pobyt Lázně ve dvou nyní.

Všechny wellness pobyty >>> vybíráte si 4 denní wellness pobyty

fotogalerie Lázeňské sanatorium Moravan
fotogalerie Lázeňské sanatorium Moravan
úvod

Pobyty.aWellness.cz

Penziony.aWellness.cz

Hotely.aWellness.cz

Zlevněné wellness pobyty