Wellness hotel Energetic - Valašská dovolená od pátku do neděle

Wellness hotel Energetic - fotogalerie
Valašská dovolená od pátku do neděle je 3 denní pobyt jen za 1900 Kč, který má dnes v nabídce Wellness hotel Energetic. Dopřejte si 3 dny plné relaxace.

Na wellness pobytu Valašská dovolená od pátku do neděle si užijete:

2x ubytování2x polopenze - snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menuvolný vstup do wellness centrake každé večeři možnost výběru jedné valašské speciality

To vše nyní jen za 1900 Kč na osobu.

Popis wellness hotelu Hotel Forman

Hotel Forman nabízí ubytování v chráněné krajinné oblasti Beskydy. Přesto se do centra města Rožnov pod Radhoštěm, dostanete za 10 minut. K ubytování nabízíme 14 dvoulůžkových pokojů, které poskytujeme i jako jednolůžkové, 1 bezbariérový pokoj, 2 pokoje třílůžkové a 3 apartmány. Pokoje disponují vlastním sociálním zařízením, telefonem a televizí, apartmány jsou navíc vybaveny lednicí. Většina pokojů je situována na jižní stranu, ve třetím patře hotelu jsou balkóny s krásným výhledem do přilehlé zeleně. Hotel Forman je bezbariérový, pro vaše miminko připravíme postýlku. V ceně pokoje je zahrnuta snídaně v naší hotelové jídelně. Hotel Forman nabízí také menší školící místnosti, případně můžete využít na své školení naši jídelnu.

Rezervovat pobyt:

Aktuální nabídku s pobytovými balíčky lze nyní rezervovat online na http://penziony.awellness.cz, http://hotely.awellness.cz nebo na www.berubytovani.cz.

Zaměření pobytů:

Gastronomie:

restaurace, zahrádka,

Služby:

konferenční/společenská místnost, informační služba, výtah, praní prádla, bezpečnostní schránka, domácí mazlíčci, bezbariérový přístup, parkoviště, internet, rezervace letenek, cateringové služby, průvodce, zajištění kulturních a sportovních akcí, hotelový transport, taxi, úschovna jízdních kol, sekretářské služby,

Aktivity ve volném čase:

kino, masáže,

Sportovní vyžití:

Poloha wellness hotelu:

Adresa hotelu: Wellness hotel Energetic Rekreační 1037, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm

Wellness hotel Energetic je připraven na Vaši návštěvu.
Rervujte si wellness pobyt Valašská dovolená od pátku do neděle nyní.

Všechny wellness pobyty >>> vybíráte si 3 denní wellness pobyty

fotogalerie Wellness hotel Energetic
fotogalerie Wellness hotel Energetic
úvod

Pobyty.aWellness.cz

Penziony.aWellness.cz

Hotely.aWellness.cz

Zlevněné wellness pobyty