Wellness hotel Energetic - Valašská dovolená

Wellness hotel Energetic - fotogalerie
Valašská dovolená je 8 denní pobyt jen za 5320 Kč, který má dnes v nabídce Wellness hotel Energetic. Dopřejte si 8 dní plné relaxace.

Na wellness pobytu Valašská dovolená si užijete:

7x ubytování7x polopenze - snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menuvolný vstup do wellness centrake každé večeři možnost výběru jedné valašské speciality

To vše nyní jen za 5320 Kč na osobu.

Popis wellness hotelu Hotel Forman

Hotel Forman nabízí ubytování v chráněné krajinné oblasti Beskydy. Přesto se do centra města Rožnov pod Radhoštěm, dostanete za 10 minut. K ubytování nabízíme 14 dvoulůžkových pokojů, které poskytujeme i jako jednolůžkové, 1 bezbariérový pokoj, 2 pokoje třílůžkové a 3 apartmány. Pokoje disponují vlastním sociálním zařízením, telefonem a televizí, apartmány jsou navíc vybaveny lednicí. Většina pokojů je situována na jižní stranu, ve třetím patře hotelu jsou balkóny s krásným výhledem do přilehlé zeleně. Hotel Forman je bezbariérový, pro vaše miminko připravíme postýlku. V ceně pokoje je zahrnuta snídaně v naší hotelové jídelně. Hotel Forman nabízí také menší školící místnosti, případně můžete využít na své školení naši jídelnu.

Rezervovat pobyt:

Aktuální nabídku s pobytovými balíčky lze nyní rezervovat online na http://penziony.awellness.cz, http://hotely.awellness.cz nebo na www.berubytovani.cz.

Zaměření pobytů:

Gastronomie:

restaurace, zahrádka,

Služby:

konferenční/společenská místnost, informační služba, výtah, praní prádla, bezpečnostní schránka, domácí mazlíčci, bezbariérový přístup, parkoviště, internet, rezervace letenek, cateringové služby, průvodce, zajištění kulturních a sportovních akcí, hotelový transport, taxi, úschovna jízdních kol, sekretářské služby,

Aktivity ve volném čase:

kino, masáže,

Sportovní vyžití:

Poloha wellness hotelu:

Adresa hotelu: Wellness hotel Energetic Rekreační 1037, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm

Wellness hotel Energetic je připraven na Vaši návštěvu.
Rervujte si wellness pobyt Valašská dovolená nyní.

Všechny wellness pobyty >>> vybíráte si 8 denní wellness pobyty

fotogalerie Wellness hotel Energetic
fotogalerie Wellness hotel Energetic
úvod

Pobyty.aWellness.cz

Penziony.aWellness.cz

Hotely.aWellness.cz

Zlevněné wellness pobyty