Wellness hotel Rezidence - Vánoční kouzlo novohradska

Wellness hotel Rezidence - fotogalerie
Vánoční kouzlo novohradska je 6 denní pobyt jen za 5990 Kč, který má dnes v nabídce Wellness hotel Rezidence. Dopřejte si 6 dní plné relaxace.

Na wellness pobytu Vánoční kouzlo novohradska si užijete:

5x ubytování v pokoji kategorie standard5x polopenze - snídaně rautem, večeře výběrem ze 3 menu, zeleninové a salátové bufé1x slavnostní štědrovečerní menu 24.12. včetně živé hudby1x čínská energetická masáž zad, krku a šíje1x reflexní uvolnění zad, krku a šíjekaždodenní neomezené využití hotelové wellness oázy (bazén, sauna, vířivka, solná jeskyně, parní komora)1x průvodcovanou prohlídku města Nové Hrady dle kapacitních možností hotelumožnost využití aktuální nabídky volnočasových aktivit hotelu v ceně pobytu (zumba, aquagymnastika)

To vše nyní jen za 5990 Kč na osobu.

Popis wellness hotelu Hotel REZIDENCE

Stylové, moderní, pohodlné - tak by se daly stručně charakterizovat vybavení a atmosféra našich pokojů, a to ať už si vyberete pokoj standardní či některé z našich apartmá. Naším cílem je, abyste se u nás cítili vždy příjemně a spokojeně. Všechny naše pokoje mají vlastní sociální zařízení s koupelnou a jsou vybaveny moderním, účelovým nábytkem. Nechybí zde samozřejmě ani chladnička či rádio, v apartmánech pak také vybavený minibar.

Rezervovat pobyt:

Aktuální nabídku s pobytovými balíčky lze nyní rezervovat online na http://penziony.awellness.cz, http://hotely.awellness.cz nebo na www.berubytovani.cz.

Zaměření pobytů:

Gastronomie:

Služby:

Aktivity ve volném čase:

Sportovní vyžití:

Poloha wellness hotelu:

Adresa hotelu: Wellness hotel Rezidence Náměstí republiky 1, Nové Hrady

Wellness hotel Rezidence je připraven na Vaši návštěvu.
Rervujte si wellness pobyt Vánoční kouzlo novohradska nyní.

Všechny wellness pobyty >>> vybíráte si 6 denní wellness pobyty

fotogalerie Wellness hotel Rezidence
fotogalerie Wellness hotel Rezidence
úvod

Pobyty.aWellness.cz

Penziony.aWellness.cz

Hotely.aWellness.cz

Zlevněné wellness pobyty