Lázeňský dům Perla - Lednický relax

Lázeňský dům Perla - fotogalerie
Lednický relax je 4 denní pobyt jen za 4870 Kč, který má dnes v nabídce Lázeňský dům Perla. Dopřejte si 4 dny plné relaxace.

Na wellness pobytu Lednický relax si užijete:

3x ubytování3x polopenze1x koupel přísadová1x horská koupel1x Amma masáž1x masáž horkými lávovými kameny rozšířená1x Saharský závan1x vstup do bazénu zdarma

To vše nyní jen za 4870 Kč na osobu.

Popis wellness hotelu Lázně Lednice

O lázních Místo přírodních krás a pohádkových zámků Vám nabízí nový lázeňský areál. Lázeňský dům Perla je moderní rehabilitační zařízení v těsné blízkosti zámecké zahrady poskytuje komplexní léčebné a rehabilitační služby, využívající účinků přírodní jodobromové minerální vody, která blahodárně působí na pohybový a oběhový systém, na neurologické nemoci, ale i na gynekologické potíže a stavy po popáleninách. Lázně nabízejí komfortní ubytování ve dvoulůžkových pokojích a apartmánech s příslušenstvím s celkovou kapacitou 76 lůžek. Hosté mají k dispozici restauraci, kavárnu s venkovní terasou, zasedací místnost pro 40 osob, internetový koutek, prostornou tělocvičnu, fitcentrum, saunu a bazén s vířivkou a protiproudem. Bezbariérový přístup je zabezpečen do všech částí budovy. Nádherné lázeňské prostředí, příjemný personál a blahodárné účinky minerální vody určitě uspokojí i náročnější klientelu.

Rezervovat pobyt:

Aktuální nabídku s pobytovými balíčky lze nyní rezervovat online na http://penziony.awellness.cz, http://hotely.awellness.cz nebo na www.berubytovani.cz.

Zaměření pobytů:

letní sporty, turistika, spa & wellness, romantické, pobyty s dětmi, vinařská oblast,

Gastronomie:

Služby:

parkoviště, internet, nekuřácké prostředí,

Aktivity ve volném čase:

wellness/lázně,

Sportovní vyžití:

bazén - vnitřní,

Poloha wellness hotelu:

Adresa hotelu: Lázeňský dům Perla Břeclavská 700, Lednice 691 44

Lázeňský dům Perla je připraven na Vaši návštěvu.
Rervujte si wellness pobyt Lednický relax nyní.

Všechny wellness pobyty >>> vybíráte si 4 denní wellness pobyty

fotogalerie Lázeňský dům Perla
fotogalerie Lázeňský dům Perla
úvod

Pobyty.aWellness.cz

Penziony.aWellness.cz

Hotely.aWellness.cz

Zlevněné wellness pobyty