Lázeňský dům Perla - Tři dny pohody

Lázeňský dům Perla - fotogalerie
Tři dny pohody je 3 denní pobyt jen za 3120 Kč, který má dnes v nabídce Lázeňský dům Perla. Dopřejte si 3 dny plné relaxace.

Na wellness pobytu Tři dny pohody si užijete:

2x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji2x polopenze1x aroma masáž částečná1x peloidní obklad1x koupel Ylang-Ylang1x tělový zábal z mořských řas1x vstup do bazénu zdarma

To vše nyní jen za 3120 Kč na osobu.

Popis wellness hotelu Lázně Lednice

O lázních Místo přírodních krás a pohádkových zámků Vám nabízí nový lázeňský areál. Lázeňský dům Perla je moderní rehabilitační zařízení v těsné blízkosti zámecké zahrady poskytuje komplexní léčebné a rehabilitační služby, využívající účinků přírodní jodobromové minerální vody, která blahodárně působí na pohybový a oběhový systém, na neurologické nemoci, ale i na gynekologické potíže a stavy po popáleninách. Lázně nabízejí komfortní ubytování ve dvoulůžkových pokojích a apartmánech s příslušenstvím s celkovou kapacitou 76 lůžek. Hosté mají k dispozici restauraci, kavárnu s venkovní terasou, zasedací místnost pro 40 osob, internetový koutek, prostornou tělocvičnu, fitcentrum, saunu a bazén s vířivkou a protiproudem. Bezbariérový přístup je zabezpečen do všech částí budovy. Nádherné lázeňské prostředí, příjemný personál a blahodárné účinky minerální vody určitě uspokojí i náročnější klientelu.

Rezervovat pobyt:

Aktuální nabídku s pobytovými balíčky lze nyní rezervovat online na http://penziony.awellness.cz, http://hotely.awellness.cz nebo na www.berubytovani.cz.

Zaměření pobytů:

letní sporty, turistika, spa & wellness, romantické, pobyty s dětmi, vinařská oblast,

Gastronomie:

Služby:

parkoviště, internet, nekuřácké prostředí,

Aktivity ve volném čase:

wellness/lázně,

Sportovní vyžití:

bazén - vnitřní,

Poloha wellness hotelu:

Adresa hotelu: Lázeňský dům Perla Břeclavská 700, Lednice 691 44

Lázeňský dům Perla je připraven na Vaši návštěvu.
Rervujte si wellness pobyt Tři dny pohody nyní.

Všechny wellness pobyty >>> vybíráte si 3 denní wellness pobyty

fotogalerie Lázeňský dům Perla
fotogalerie Lázeňský dům Perla
úvod

Pobyty.aWellness.cz

Penziony.aWellness.cz

Hotely.aWellness.cz

Zlevněné wellness pobyty