Spa hotel Carolline - Luxusní relax na 3 dny

Spa hotel Carolline - fotogalerie
Luxusní relax na 3 dny je 3 denní pobyt jen za 7434 Kč, který má dnes v nabídce Spa hotel Carolline. Dopřejte si 3 dny plné relaxace.

Na wellness pobytu Luxusní relax na 3 dny si užijete:

2x ubytování v luxusním apartmánu hotelu v centru Prahypolopenze-snídaně a večeře v naší restauraci dle vlastního výběru50% sleva na celé menu a nápojů naší restaurace1x relaxační masáž1x hydroprocedura v hotelových lázních Spa Carolline dle přání procedura (bylinková,ovocná,vinná,mořská sůl,bahno z Mrtvého moře)

To vše nyní jen za 7434 Kč na osobu.

Popis wellness hotelu Hotel Spa Carolline

Spa hotel Carolline je jedním z malých kouzelných hotelů v centru Staré Prahy. Jedná se o lázeňský dům ze 16. století, ve kterém se narodila spisovatelka Karolína Světlá. Při rekonstrukci se podařilo zachovat měšťanský ráz domu a obnovit barokní malované stropy. Tyto historické prvky jsou nyní spojeny s moderním interiérem apartmánů. V hotelu se nachází klenutý sklepní prostor, který se využívá jako lázně s nabídkou koupelí, masáží a kosmetických služeb. V prvním a druhém patře se nachází apartmány, kterou jsou zachovány v původní dispozici bytů s oddělenou ložnicí, obývacím pokojem a plně vybavenou kuchyní, koupelnou a toaletou. V těchto apartmánech byly restaurovány malované barokní stropy. Ve třetím patře Spa hotelu Carolline se nachází apartmán mezonetového typu s původním barokním trámovím včetně letní terasy s výhledem na Prahu.

Rezervovat pobyt:

Aktuální nabídku s pobytovými balíčky lze nyní rezervovat online na http://penziony.awellness.cz, http://hotely.awellness.cz nebo na www.berubytovani.cz.

Zaměření pobytů:

spa & wellness, romantické,

Gastronomie:

Služby:

bezbariérový přístup, internet,

Aktivity ve volném čase:

wellness/lázně,

Sportovní vyžití:

Poloha wellness hotelu:

Adresa hotelu: Spa hotel Carolline Karolíny Světlé 285/20

Spa hotel Carolline je připraven na Vaši návštěvu.
Rervujte si wellness pobyt Luxusní relax na 3 dny nyní.

Všechny wellness pobyty >>> vybíráte si 3 denní wellness pobyty

fotogalerie Spa hotel Carolline
fotogalerie Spa hotel Carolline
úvod

Pobyty.aWellness.cz

Penziony.aWellness.cz

Hotely.aWellness.cz

Zlevněné wellness pobyty